Karttaako Oy

Karttaakon palveluihin kuuluu mm.

  • Kaavoitus ja muu maankäytön suunnittelu.
  • Kaavoituksen edellyttämät selvitykset ja vaikutusarvioinnit.
  • Kaavoitukseen liittyvä asiantuntijaneuvonta.
  • Verkottumalla monipuolinen asiantuntemus koko kaavoituksen sektorilla sekä kaavojen internetsovelluksissa.
  • Pienen organisaation kulurakenne ja kohtuulliset hinnat.
  • Henkilökohtainen palvelu ja vahva ammattitaito pitkäaikaisen kokemuksen ja pysyvien henkilösuhteiden seurauksena.
  • Asiakkaina kunnat, yritykset ja yksityiset.

Vuodesta 1990 alkaen

  • Asema- ja yleiskaavoja yli 40 kunta-asiakkaalle, joista valtaosassa jatkuvasti toimeksiantoja
  • Asiakkaana useita yrityksiä
  • Vuosittain runsaasti yksityisiä toimeksiantoja

DI Pertti Hartikainen

DI Jarmo Mäkelä

Karttaako Oy on vuonna 1988 perustettu yritys, joka toimii monipuolisesti yhdyskuntasuunnittelun alalla. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Pyhtäällä.

Karttaako Oy on laatinut asema- ja yleiskaavoja yli 40 kunta-asiakkaalle, joista valtaosaan toimeksiannot ovat toistuneet ja niissä on ollut jatkuvan yhteistyön tunnusmerkit. Käsityksemme mukaan asiakkaat ovat arvostaneet vankkaa kokemusta, pienen toimiston joustavuutta ja henkilösuhteiden jatkuvuutta.

Yksityisten asiakkaiden ja yritysten tilaukset ovat painottuneet rantojen, matkailualueiden sekä pientaloalueiden suunnitteluun. Toimeksiantoja on ollut kymmeniin kuntiin.

Yhtiön johdosta ja käytännön suunnittelutehtävistä Helsingin toimistossa vastaa DI Pertti Hartikainen, jolla on yli 35 vuoden monipuolinen kokemus kaavoituksen eri osa-alueilta.

Pyhtään toimistomme toimeksiannot painottuvat Järvi-Suomen alueelle. Toimistosta vastaa DI Jarmo Mäkelä, jolla on yli 20 vuoden kokemus taajamien asema- ja yleiskaavoituksesta sekä rantojen ja maaseudun suunnittelusta.

Kaavoitukseen liittyvät erityisosaamista edellyttävät selvitykset ja suunnitelmat laadimme yhteistyössä alikonsulttiemme avulla. Verkostomme osaaminen kattaa mm. luonnonolot, maiseman kulttuuriympäristön, vesihuollon, maaperäselvitykset liikenteen sekä melu- ja tärinäselvitykset.

Internetosaamisesta vastaa alikonsulttina Karttatiimi Oy, joka on laatinut karttapalvelun yli 60 kuntaan.

Yritystoimintamme lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeet ja aito yhteistyö tämän kanssa. Yrityksen tulevaisuus ja henkilökohtainen menestyksemme ovat niin sidoksissa hyvään asiakaspalveluun, että se muodostaa koko yritystoimintamme johtavan periaatteen.

Mäkelä ja Hartikainen kuuluvat kaavan laatijoiden rekisteriin (YKS), johon hyväksyminen edellyttää kunnollista monivuotista kaavoituskokemusta sekä jatkuvaa kouluttautumista. Kaikki vaativat tehtävät ideoidaan yhdessä. Yhteistyö varmistaa omalta osaltaan kunnollisen laadun.